דילוג לתוכן

שניצל מאמא עוף מחיר: למה כולם מדברים על זה?

שניצל מאמא: עוף, מחיר וטיפים שצפויים להפתיע אותך!

אם אתה אחד מאלו שמידי פעם עובר אצל אמא, מתיישב ליד השולחן שלה ובודק שמה שיש על הצלחת זה לא עוד סלט ירוק משעמם, אלא שניצל עוף פריך, שהרגע יצא מהשמן, אז תתכונן – אנחנו הולכים לגעת בעמקי נפשך הקולינרית ולדבר על שניצלים ומחירים בצד. כן, שידור חוזר של "מאסטרשף", אבל הפעם במפרט של אמא שלך!

מה הסוד של השניצל המושלם?

אין ספק שהשניצל של אמא הוא ייחודי. אבל מה כל כך מיוחד בו? נכון, יש מתכונים עם קרב על טיגון מושלם וקרמול עדין של הבציפוי, אבל האמת היא שיש כמה דברים שיכולים להפוך כל שניצל רגיל למעדן תהליכי רגישות:

  • המרכיבים: עוף טרי (כי מה זה שווה שניצל מעוף קפוא?!)
  • הסוד של הבציפוי: פירורי לחם טובים, ולא השוקולד ההוא שסיימת לאכול אתמול!
  • שמן חם: שזה בערך כמו לדעת את מצב הרוח של ההורים שלך – קריטי!
  • תיבול משמעותי: כי אף אחד לא רוצה ליהנות משניצל סתם, אה?

שניצל עוף – תענוג, אבל מה המחיר בעידן המודרני?

אז ככה, כשמסתכלים על הוצאות מזון של משקי הבית, השניצל בהחלט תופס מקום לא קטן. מדדו את זה יחד עם נתחי בשר אחרים ופתאום אנחנו מדברים פה על >יותר מ-100 שקלים לקילוגרם.

מחירי השניצל – מה כדאי לדעת?

בואו נבצע משימת השוואת מחירים, אחרת איך נבין מה שווה לחלץ על הצלחת שלנו? המסקנות יפנקו את בלוטות הטעם, אבל ידרשו רגע של שיחה על הכסף:

  • שניצל טחון מהשטח: מתחיל ב כ-50 ש"ח לקילוגרם (אם זה גמישותכם).
  • שניצל בעבודת יד בקרוב שלכם: בסביבות 75 ש"ח לקילוגרם – יותר יקר, אך גם יותר טעים.
  • שניצל תעשייתי: בערך 45 ש"ח לקילוגרם (לא ממליץ – לא אהבנו את הטעם).

שאלה: "למה שניצל כל כך אהוב בשבילנו?"
תשובה: כי הוא משלב בין ציפוי פריך לבשר רך בתור כוכב התפריט!

שניצלים אז והיום – הטרנד של הדור החדש

לא רק אמא שלכם עושה שניצל. כיום השניצל בקלות יכול להיות פסטיבל שלם. מה אתה אוהב? שניצל עם חרדל, שניצל עם גבינה, שניצל טבעוני? כנסו למטבח והכינו לנו עיוותים שלא חלמנו עליהם!

תכל'ס, זה אולי זמן מצוין להיכנס לאחד מהמסעדות המפורסמות שמיצרות שניצלים עם פוטנציאל חידוש!

היכנסו והכינו שניצל בעבודת יד!

מה אתה צריך?

  • עוף (אולי עוף מיוצא מאמא?)
  • פירורי לחם.
  • ביצה (זה ברגיל או שלא?)
  • תיבולים כך או אחרת!

הכנה?
שלב 1: טפח על הבשר לפני שאתה פורס אותו.
שלב 2: טובלים בביצה ובפירורים!
שלב 3: מטגנים עד שיגידו לכם "חזי, מתי עושים חגם?"

טיפים נוספים לחיים: בחירת השניצל האידיאלי

  • יש לשים לב למרקם: שניצל יבש – לא מגניב.
  • השתמשו באופטימיזציה של כתובת מסעדות: בדקו חוות דעת על השניצלים שמושכים את העין.
  • לא לפחד לנחש! חפשו חוויות טעימה ייחודיות (למה לא לנסות שניצל עוף עם אננס?!).

שאלה: "מה אפשר להכין עם שניצל שיפתיע אותי?"
תשובה: ¡שניצל סלטית! בואו נלך על משהו חדש, טיפה ירוק!

בואו ניפרד בסטייל

כשהגיע הזמן לשירות מנות בצלחת, יהיה לך כסאות שתיים, כי אנחנו לא מוותרים על השניצל של אמא! למי יש יותר כיף מאמא כשהיא מכינה את השניצל? עם פירות וירקות בצד אתה יכול להרגיש חופשי לאכול בפורמטים שונים.

בסופו של דבר, השניצל של אמא הוא לא רק מנה אהובה; הוא סמל של אהבה, משפחתיות ומסורת. כך שגם כשהמחיר גבוה, גם כשאנחנו עסוקים, תמיד נוכל לחזור לבית, ולהתענג על שניצל חם וטעים. עכשיו תומר נראה רק מה יקרה אם נשדרג את זה לשניצל תימני – הרפתקה קולינרית שנשארה מחוץ לדף זה.